Autori: 66 | Articoli: 264

 

Accedi Diventa un autore!

Login

Username *
Password *
Ricordami

Registrati

I campi contrassegnati con (*) sono obbligatori.
Nome e cognome *
Username *
Password *
Verifica password *
Email *
Verifica email *
Captcha *

Chi siamoWhere  |  L'ideale  |  GovernanceVision  |  Partner  | Autori  

Rreth nesh

Human europe Capital është një faqe interneti që vlen ta lexosh. Profesionistët dhe të apasionuarit e një lënde mund të publikojnë studimet, mendimet dhe tregimet e tyre.

Është një gjenerayor idesh dhe këndvështrimesh që të ftojnë të reflektosh. Artikujt e publikuar në këtë faqe mund të jenë teknikë ose gjeneralistë. Janë të përshtatshëm për profesionistë ose për të gjithë.

Human Europe Capital jemi ne të terë. Edhe pse kemi ide e mendime të ndryshme.

Të gjithë ne cdo ditë punojmë, studiojmë, informohemi e formulojmë ide e reflektime. Ne mendojmë se njerëzit qe studiojnë, azhornohen dhe kërkojnë dije janë njerëzit që duhen dëgjuar e që duhet të jenë të lirë të shprehen. Mendimet dhe reflektimet tuaja, janë pasqyra e një gjenerate të vecantë, që nuk ka ekzistuar më përpara. Bota është në ndryshim dhe nëpërmjet mendimeve tuaja mund ta interpretojmë këtë ndryshim.

Human Europe Capital përmban idetë dhe mendimet e përditshme të cdonjërit prej jush.

Sepse të tër ne jemi humaneuporean.

"Shpeshherë mendoj se parajsa është leximi i vazhdushëm, pa mbarin” (Virginia Woolf)

"Basti juaj është të gjeni një vënd që ju përshtatet ju më mirë se asnjeriu tjetër, diku ku askush nuk është më i zoti se ju". (Richard Koch)

Për informacion: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Cfarë është Human Europe Capital?

"Integrim i dijes, mundesi, konfrontim, përzierje e së veçantës, interes dhe dije" (Dott.ssa Carlotta Potenti)

"Është një dritare e bukur, me një mobilim të këndshem" (Carlotta Toschi, lawyer)

"Është një webmagazinë shumë interesante, që përmban shumë profesione dhe ide. Për mua është një mënyrë për të shprehur, nëpërmejt të shruarit, atë që ndjej në një moment të përcaktuar rreth një argumenti. Në të njëjtën kohë është një vënd për të mësuar njohuri të profesioneve të tjera që nuk më përkasin." (Lorenzo Sarti, architect.)

Kjo faqe nuk perfaqëson asnjë faqe shtypi, sepese nuk azhornohet në mënyrë periodike. Prandaj nuk mund të konsiderohet një produkt shtypi sipas Ligjit n. 62 të 7.03.2001.

Deri në ditën e sotshme është e mundur të publikosh vetëm në Italiane, Angleze, Franceze e Spanjolle.

inglese francese  spagnola  tedesca  portoghese  norvegese  albanese  mandarino  cantonese  giapponese  arabo  russia  coreasud  coreanord
Chi siamo | Autori